Nieuws van
Albert Heijn

Bun trakteert zorgverleners en bewoners van Zorggroep Almere op High Tea

9 mei 2020 - Vandaag trakteert Jan Bun samen met Emke Koelman namens BUN meer dan 800 medewerkers en bewoners van Zorggroep Almere op een High Tea.

Om de zorgverleners (en bewoners) een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden werd er in de supermarkten van BUN in Almere afgelopen week bij meer dan 25 euro aan boodschappen door BUN een bedrag opzij gezet. De actie was een groot succes. Hierdoor hebben meer dan 800 medewerkers en bewoners in de verzorgingstehuizen kunnen genieten van een High Tea verzorgd door Tante Truus.

Met vijf filialen in Almere (Columbuskwartier en Europakwartier in Almere Poort, Stedenwijk en Parkwijk in Almere Stad en Markenlaan in Almere Haven) en hun hoofdkantoor heeft BUN een bijzondere band opgebouwd met de stad. Sinds 1979 is de onderneming gevestigd in Almere. Jan Bun: “Almere blijft voor ons een bijzondere plaats. Wij doen graag iets extra voor de stad als dat kan en zeker in deze bijzondere tijd. Toen wij afgelopen maand de mogelijkheid kregen om mondkapjes te verkrijgen, hebben we deze direct gedoneerd aan het Leger des Heils. Ik ben blij dat wij nu iets kunnen betekenen voor onze zorgverleners.”

Tante Truus

De keuze om Tante Truus de High Tea te laten verzorgen was snel gemaakt en maakt het voor ons extra bijzonder. Al jaren ondersteunen wij Tante Truus achter de schermen. Recent hebben wij een langjarige partnerschap afgesproken. “Tante Truus is een schitterende sociale onderneming waar men verstandelijk gehandicapten actief laat deelnemen aan onze maatschappij. De coronamaatregelen treffen hen hard. Deze samenwerking was dan ook een welkome verrassing voor hen.” aldus Bun.

Medewerkers en bewoners reageren verheugd. “Leuk om op deze manier in het zonnetje gezet te worden. Er wordt door iedereen hard gewerkt om de benodigde zorg te verlenen. Tegelijkertijd zien wij dat bewoners, ook met Moederdag, het zonder bezoek van dierbaren moet doen. Fijn om te zien dat een Almeerse onderneming ons dit speciale momentje wil geven”, aldus Lieke Sonderman van Zorggroep Almere.